zondag 18 december 2011

Good to be back...

We zijn weer terug in Mexico. Het weer is aangenamer dan in NL, maar nog niet helemaal zonnig. Het is hier nog vaak bewolkt. Het duurde even voor wij weer in het goede ritme kwamen, omdat we dit keer erg veel last hadden van een jetlag. Nou ja, dat kan gebeuren. Wij zijn in ieder geval goed aangekomen. Het huis was helemaal niet muf en we hadden niet zoveel last van vocht en de daarbij horende schimmel, want we hadden ramen open gelaten, voor en achter en van de badkamer staat altijd alles open.



Johan heeft de platen weer tussen de tralies vandaan gehaald en nu is het ook weer licht in huis. Die platen dienden als bescherming voor de hurricanes. En je ziet het, blote benen en korte mouwen, heerlijk!!

De winkel is ook weer schoon, nu de boot nog, die heeft een likje verf nodig aan de onderkant. Daarna moet de boot weer in het water. Zojuist even een rondje gelopen om de prijzen te checken van het snorkelen, alles is nog precies hetzelfde. Hier en daar een ander winkeltje, maar verder is er niets veranderd. Heerlijk als iedereen je weer welkom heet. Er zijn alweer fietsen verhuurd en gereserveerd, er wordt nog niet gedoken, maar we hebben ook al spulletjes verkocht. Het gaat langzaam aan weer beginnen.

Geen opmerkingen: