woensdag 22 april 2015

Druk druk druk en nog eens druk...

We zijn lekker bezig geweest de laatste weken. We hebben veel klanten gehad voor duiken, snorkelen en in de winkel. Ook hebben we nieuwe shirts en hoodies, hoe noemen ze die vesten in het Nederlands, laten drukken voor de verkoop en voor ons.

Op het moment is Jo in het water met een klant. Morgen 2 mensen voor een cursus open water. Nu nog een beetje minder wind en dan zijn we helemaal blij, want nu kunnen we niet buiten het rif om te duiken. Binnen het rif duiken is niet zo diep.

Ondertussen hadden ze hier in Puerto Morelos nog iets nieuws bedacht. In Puerto Morelos hebben we een Nationaal Park. Alles vanaf het strand naar het rif en nog een deel daarbuiten is een beschermd nationaal park. De mensen die in het nationale park werken, moeten allemaal een cursus volgen. En wij zaten in de eerste groep, en we zijn ook nog eens geslaagd voor de cursus. Nu hebben we een mooi pasje gekregen deze is 2 jaar geldig, dus m.a.w. we moeten over 2 jaar weer verlengen. Alles was in het Spaans dus ik ben natuurlijk super trots op ons beiden, dat dit is gelukt.


laatste dag van cursus, met z'n allen op de foto
geslaagd!!

shirts met ons logo
1 van mijn favoriete vissen, spot fin porcupine fish
onze locale snackbar
1 van de jaarlijkse vistournooien komt er weer aan




Geen opmerkingen: