woensdag 6 augustus 2008

Mooi

Ik ben blij, die ene kleine rambutan is nu groter gegroeid, dus die doet het ook goed. Johan heeft nu iets van 16 lycheeplanten. Ze groeien allemaal goed door. Gisteren hebben we de hele dag in Cancun doorgebracht. Eerst naar school van 10.00 tot 12.00 uur. Daarna op zoek naar een winkel met schuim en bekleding voor stoelen en natuurlijk stof voor 'fatboys'. Deze winkel hebben we gevonden. Wat ze ook hebben is stof voor een afdakje van de boot. Reuze handig!! We hadden afgesproken met de eigenaar van het huis. Verder weer boodschappen gedaan en tussendoor ergens een pizzaslice gegeten. Niet voor Johan natuurlijk want, er zit kaas op!! Hij heeft iets anders op, Mac. De eettentjes zitten allemaal bij elkaar, dus je kunt overal iets halen en samen aan een tafeltje zitten.
Als je hier naar een winkelcentrum gaat kan het gebeuren dat ze er een mobiele auto wasserette hebben. Ik heb er een foto van gemaakt. Je kunt dan je auto laten wassen terwijl je gaat winkelen. Grappig he? Die blauwe dingen zijn van de carwash.
deze man is van de mobiele carwash
We hebben weer een aantal grotere potten meegenomen voor de plantjes en ook nog sinaasappels en een blender voor Miguel meegenomen en bij hem afgegeven. Toen we uit Cancun thuis waren was het alweer 18.30 uur. Dus de hele dag Cancun en daarna naar El Moro. Onze gastank hadden we bij hem achtergelaten om te laten vullen, konden we die ook weer mee naar huis nemen.
De container is iets vertraagd en komt nu aan op 10 augustus. Nog even geduld dus. Dan hebben we ook eindelijk gewone stoelen om op te zitten. Die thaise kussens zijn wel leuk hoor, maar elke dag daarop zitten/liggen..... Je verlangt toch naar een gewone stoel. Ik zit nu al heel veel op de barkruk maar, die zijn weer te hoog voor het barretje in ons huisje. De maja's zijn gewoon zo klein, hahaa.

Geen opmerkingen: