vrijdag 24 oktober 2008

Feest!!

Yes, Johan en ik zijn geslaagd!!! Si, si, we hebben afgelopen dinsdag examen gedaan en vandaag hebben we de certificaten opgehaald. Nu kunnen we zeggen dat we gecertificeerde tour gidsen zijn voor duiken. Dus GESLAAGD en HAPPY!!!!!
De boot staat weer geparkeerd bij Arrecifes Suites. Netjes geverfd, trouwens. En ja hoor, wij moeten weer met de boot rijden en het hoost. Het kwam met bakken naar beneden. Johan rijdt de boot van de werkplaats en ik zie 1 van de banden direct leeglopen. Roberto zei tegen ons, dat red je wel naar de plaats van bestemming en anders ga je eerst langs de benzinepomp, maar dan moesten we weer een rondje rijden in de colonia en daar hadden we geen zin in, omdat daar wel 3 politiewagens stonden, die wij juist wilden ontwijken. Tsja, wij reden weer met een boot en aanhanger zonder kentekenplaten, haha. En nu ook nog eens met een lekke band. We zijn dus lekker door gereden richting Arrecifes. De band repareren we later, als de boot richting water gaat. Nu moeten we de stangen nog verven en daarna moet het dakje er nog op. De motor wordt voor de zekerheid nog nagekeken. Na 5 maanden is die bij Arrecifes uit een bergruimte gehaald. De motor is er neergezet op de dag dat ik naar NL ging, dus die heeft er een aardige tijd gestaan.
mooi geverfd de binnenkant de harde werkers weer terugzetten met Benjamin die paal betekent GAT in de weg.... daar staat ie weer

Geen opmerkingen: