zondag 22 april 2012

Anker ophalen...

Johan en Javier hebben nu eens iets anders gedaan. Een sleepboot was een anker verloren Javier kwam vragen of Johan wilde helpen met het omhoog halen van het anker. Dat wilde Johan wel. Dus gingen ze richting Cozumel met de sleepboot. Het was niet zulk mooi weer, maar de boot had de plek gemarkeerd in hun GPS, uh...dat was dus niet zo. Ze dachten dit even snel te doen en wisten niet dat ze de hele dag bezig zouden zijn. 

Het begon met al snorkelend zoeken naar het anker. Omdat het niet goed was gemarkeerd, zochten ze in de verkeer richting. Later hebben ze kabels achter de boot in het water gegooid, zodat ze er aan konden hangen, terwijl ze zochten naar het anker. Uiteindelijk hebben ze het anker gevonden.

De boot vaart onder de Panamese vlag en heeft een Cubaanse bemanning. Johan en Javier hebben het wel leuk gehad. Er was ontbijt, lunch en avondeten voor ze. Er is goed voor ze gezorgd.

 
...de boot...
...de bemanning... 
...van vandaag...
  
...Javier, deze boot is iets groter...
 ....net echt, hahaa...
...gevonden...
...nu vastmaken...
...het regent...
...zij zijn blij...
...pfff koud...
...en daar ligt ie...
 ...gelukt!!!...

2 opmerkingen:

Huijsmannetjes zei

UHHHH...best groot anker. Hoe verlies je dat? best kanp..hahahahah

Mexiconeesje zei

Hahahaa, vraag me niet hoe het kan gebeuren, dat je zo een gigantisch ding verliest, want ik heb geen idee.... Maar het was wel grappig. Weer eens iets anders.