dinsdag 19 januari 2010

Post....!!!

Johan is gisteren even naar huis gegaan tegen het eind van de ochtend. Toen hij terugkwam vertelde hij dat we post hadden ontvangen, bij ons huis????? Ik was natuurlijk vreselijk verbaasd, want de post komt daar nooit aan. Er is 1 kaart ooit aangekomen, en dat was een kaart van mijn tante. En die kaart hadden ze ook al uit de envelop gescheurd. De kaart en de envelop lagen apart op de stoep.
Dit keer was het onze schriftelijke bevestiging van opzegging bij het ziekenfonds, hahaa. Van ons tijdelijke verblijf in NL. De datum op de brief is 25 november, dus als ze die op de post hebben gedaan op die datum.....het is nu 19 januari, dan heeft het dus een aardige tijd geduurd, voordat het bij ons terecht is gekomen.
Maar nu zal ik nog even laten zien waar ze de post zoal stoppen en waar Johan het heeft gevonden. Niet op een deurmat binnen in huis, want de huizen hier hebben standaard geen brievenbus. Folders en andere kleine dingen worden ergens tussen gepropt, bijvoorbeeld tussen de tralies voor het raam. Kijk op de foto naar onze brievenbus, hahahaaa. De auto stond niet eens op onze oprit voor het huis, maar op de weg voor het huis. Het had gewoon iemand anders zijn auto kunnen zijn, hahahaaa.
....onze brievenbus???? ....het is aangekomen.....

Geen opmerkingen: