donderdag 6 januari 2011

Oh oh....

Gisteren hadden we een rustig dagje, geen afspraken voor duiken, snorkelen of iets anders. Er kwamen gisteren 3 jonge meiden langs lopen, dus ik vragen of ze info wilden hebben of misschien interesse hadden om te gaan snorkelen, toen ze bij ons raam stonden. Na ons gesprek liepen ze weg en zeiden, "you are the least creepy ones!!" Whuaahahahaaa, ik kwam niet meer bij, geweldig toch?? Johan ook weer blij, hahaaa.
Foto bewerkt om op te sturen naar een klant. Vandaag op het werk kijk ik naar zijn website, want hij heeft een kaartje achtergelaten, met de vraag of wij de foto's willen opsturen, is het de Bacardi man van een oudere reclame uit 2000......naaaaah. Hij was "the macho man" waar alle vrouwen omheen dansen in de reclame, Hoe vind je dat dan......en ik heb hem gezien in zijn onderbroek bij ons in de winkel mensen, whoeoeoehoeoeoe...

Vanochtend hadden we mensen om te gaan snorkelen, maar wel al om 08.00 uur, Johan had een afspraak gemaakt met een kapitein/gids. Die was er dus nog niet, dus Johan bellen. Was hij nog thuis en net wakker.... Even later komt er een andere kapitein aangewandeld? Verbazing alom, waar is Miguel? Wat blijkt, Johan heeft een hele andere kapitein uit zijn nest gebeld, oeps, verkeerde persoon. Geeft niet, dan gaat hij toch, dachten wij? Hebben we voor hem vinnen en een masker gepakt, lopen zij met zijn allen naar buiten, komt er een andere kapitein aangewandeld, waar wij geen afspraak mee hadden. Die praatten met elkaar en uiteindelijk is de kapitein die als laatste kwam met de snorkelaars op de boot gegaan. Het is dus het beste om ze gewoon thuis op te halen, dan weet je zeker dat ze er op tijd zijn.

Geen opmerkingen: