woensdag 24 september 2008

Spanning en sensatie

Gisteren de hele dag in Cancun rondgewandeld. Eerst naar de man die afdakjes maakt van speciale stoffen voor bootjes daarna naar school. Naar Plaza Las Americas voor onder andere boodschappen. Er is een grote foodcourt met allerlei eettentjes zoals de McDonalds, Italian Steakhouse, Pizzahut, chinees en natuurlijk ook mexicaans, dus we hebben daar lekker gegeten. De tafels staan in het midden en de eettentjes eromheen.
Daarna naar huis. Onderweg waren 2 auto's vervelend aan het doen, 1 wilde passeren, maar de auto ervoor liet dat niet toe. De weg heeft 3 banen en ze gingen van links naar rechts en weer terug. Ik heb het nu over de snelweg. En elke keer gassen en daarna op de rem staan. Iedereen die erachter reed hield al afstand, want het waren echt een stel idioten. Wat gebeurt er, wij rijden in het midden, achter de 2 auto's. Gaan ze ineens naar meest rechterbaan, de voorste zet zijn auto ineens dwars neer op de linker en de middelste baan, waar wij rijden. Toen stonden wij dus ook stil. Johan stopte en ik ben heel hard op de toeter gaan rammen, welke Johan later gewoon ingedrukt hield. Er stapten 2 mannen uit de auto en ze liepen naar de auto die ze tegen hielden. Sloegen heel hard op een raam en stapten weer in. Ze reden weer heel hard verder en stopten verderop om ze op te wachten, maar ze hadden niet in verwacht dat er nog een auto zou stoppen en toen zijn ze heel hard weggereden en ergens afgeslagen.
Het is weer eens iets anders dan ons normale dagje Cancun. Wij hebben er hartelijk om gelachen, en wij konden in ieder geval weer normaal doorrijden. Eénmaal thuis de spullen binnengebracht en naar de boot om het dak te meten, de afmetingen daarna doorgemaild naar het mannetje in Cancun. Weer naar huis en toen was het alweer 20.00 uur.
Vanochtend bij de man geweest die boten repareert. Vrijdag gaat de boot van zijn werkplaats af waar hij nu mee bezig is en maandag kunnen wij onze boot brengen. Dan wordt de boot opgeknapt. Hij heeft alle 'buckets' al gemaakt voor de tanks. Dit worden ook gelijk de bankjes. De boot wordt geverfd, die gaat er echt een stuk beter uitzien.

Geen opmerkingen: