zondag 9 november 2008

Cenote Kin Ha

Naar een cenote geweest, deze was heel apart. Er is een gat in de grond, een ladder die naar beneden leidt, en dan sta je op een groot vlot. In een grot gevuld met water en verlichting langs de zijkanten. Er hangen stalaktieten en het water is heel koel en helder. Ook hing er een soort kabelbaantje, waarmee je in het water kunt springen. Om een beetje een idee te krijgen, hoe het eruit ziet, heb ik een paar foto's gemaakt.
naar de cenote 7,5 km hobbel de bobbel wij zijn er gelukkig, een telefono de emergencia hmmm, een accu, een bakkie (...wie kent dat nog), en de telefoon de trap naar beneden het vlot en sexy man, hahaa ....en de cenote ....en ik natuurlijk!!
Voordat we hier naartoe gingen, zagen we dat Oma weer in het land was aangekomen. We zijn even gestopt en we hebben even met haar gekletst. Ik vroeg haar, waarom ze haar auto niet op de oprit had staan. Wat bleek, ze kreeg de auto niet in zijn achteruit, het is een schakelbak, hahaa. Ze is dat niet gewend. Is het ook nog zo'n systeem als een Renault en Volvo, dan wordt het helemaal moeilijk, want dan moet je ook nog iets indrukken, voordat je het in zijn achteruit kunt zetten.

1 opmerking:

Anoniem zei

We wensen jullie veel geluk en gefeliciteerd met jullie nichtje Noah Fay, groeten uit een koud Nederland, Jeffrey en Leen