woensdag 26 november 2008

De sticker

Vanochtend hebben wij de 2 foto's ingeleverd bij de havenmeester. Nu hebben wij de officiële sticker met het nummer van de boot. Tadaa, hier ist-ie.
We mogen de boot nu in het water plaatsen. Ze hebben niet eens een inspectie gedaan en gecheckt of wij alles hadden voor de boot, we hadden alles al in de auto geladen, anker, vuurpijlen en alle andere spullen. Maar ja, het was allemaal nog niet nodig.
Daarna gekletst met onze belgische buren en toen kwam Juanita voorbij lopen. Ik vertelde dat zij kapster is en make-up doet. En Loraine ging achter haar aan. Ze hebben een afspraak gemaakt, voor haar en haar vriendin. En nu maar hopen dat ze geen groen haar krijgen, hahahaa.
Even later kwam Johan zeggen dat Enrique van Almost Heaven in de winkel was en vroeg of we mee wilden om even te praten. We zijn met hem naar hotel Ceiba del Mar geweest, daarvan heb ik een hele tijd geleden foto 's gemaakt bij de pier en 1 daarvan is nu een ansichtkaart geworden. Hij vertelde dat zijn vrouw een email had gestuurd om ons welkom te heten in Puerto Morelos als nieuwe duikers, maar dat mailtje hebben wij nooit ontvangen. Dus hebben wij hem onze email adressen nog een x gegeven, want hij had ze van het marinepark kantoor. De info die zij zouden sturen hebben wij ook nog steeds niet.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het gaat nu echt de goede kant op hè, gaaf hoor! Heel veel succes met de verdere voorbereidingen, wij lezen gewoon nog steeds mee....

groetjes vanuit de Afrikalaan!