maandag 10 november 2008

Nog meer spullen

Vandaag bij Mares geweest, 1 van de bekende merken in de duikwereld. We hebben een aantal pakken gekocht, computers en dieptemeters. Een aantal artikelen hadden ze niet meer in voorraad, zoals de compassen en de loodgordels. Daarvoor moeten we 8 dagen wachten. De verkoper vroeg of wij een winkel hadden, en nadat wij ja hadden gezegd, kregen we giga stickers mee van Mares om op te plakken en een idioot grote duikvlag. Ook nog 2 posters en we hadden al 4 posters mee gekregen bij Tusa, hahaa, waar wij de maskers, snorkels, finnen en bcd´s en gewichten hebben gekocht. Wij hebben bijna alles compleet. Hierna de boot helemaal in orde maken, met het afdakje, naam en nummers erop en daarna de motor erop vastmaken, zodat die klaar is om in het water te lanceren of hoe je dat ook mag noemen.
Toen we terug kwamen in het hotel kregen we van Miguel te horen dat er 2 personen langs waren geweest voor ons. Er was een briefje achtergelaten door 1 met een telefoonnummer en een bericht dive booking. Het was van iemand die wij 2 dagen geleden hebben gesproken. Hij had vrienden op bezoek die wilden duiken en hij dacht aan ons, maar wij zijn nog niet gereed. De ander is de eigenaar van een andere duikshop hier, wij hebben gehoord dat hij op zoek is naar een partner. Hij is dus op zoek naar ons, kijken wat hij te vertellen heeft.
Wij krijgen net een berichtje binnen van het Sintcomité, hahaa. Wisten jullie dat Sinterklaas eerst naar Mexico komt, voordat hij naar NL gaat? Op 29 november komt hij al hier cadeautjes uitdelen, en dat gaat gebeuren in Playa del Carmen, jaja!

Geen opmerkingen: