vrijdag 23 januari 2009

Huis, restaurant of winkel?

Mijn moeder vraagt steeds naar de ansichtkaarten die wij hebben laten maken. Ik heb hier de 4 die we in de winkel hebben om te verkopen. De scheve vuurtoren is het herkenningsteken van Puerto Morelos. Deze vuurtoren werkt niet meer sinds 1962, toen hadden ze hier een hurricane die ervoor heeft gezorgd dat deze vuurtoren niet meer kan functioneren. Er staat nu een andere.
ansichtkaarten
Gisteren gingen we water kopen in een winkel bij ons thuis om de hoek, ernaast is een nieuwe hamburger en hotdog stand gekomen. Dat doen ze dus in de gewone huizen. Wij wonen in het huisje en anderen maken er een winkel van of een restaurant of een wasserette. Dit is een blok huizen bij ons om de hoek. Zij staat de hamburgers te bakken bij haar voordeur en omdat het nieuw is hebben wij de hamburgers uitgeprobeerd.
haar voordeur zit links van haar dit is voor haar keukenraam
Haar buren hebben van de woonkamer een winkel gemaakt. Ze wonen ook in dit huis. Om te wonen gebruiken ze de 2 slaapkamers achterin het huis.
hier halen wij altijd water
En verder heeft Johan een nieuw sexy vriendinnetje, kijk maar. Elke ochtend komt ze langs en geeft Johan haar aandacht en wat te eten. Vanochtend had ze sexy blote schouders, hahahaa.
wij hebben het koud... ...maar de hond natuurlijk ook... deze heeft gelukkig al een baasje...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Ramona en Johan,
De kaarten zijn erg mooi, ik heb de sunset nog niet eerder gezien, wel fantastisch.
Een winkel aan huis is voor mij niet vreemd, net Indonesia. Dat sexy vriendinnetje is wat verwarrend. Het lijkt net of zij Johan aandacht en vooral eten geeft Hahae.Is de boot al OK ? Groetjes.

Anoniem

Anoniem zei

O ja, vergeten te vragen. Was de hotdog lekker?
Zo koud als hier zal het toch niet zijn? Ik blijf maar anoniem.