woensdag 9 december 2009

Heerlijk, hmmm.....

We zijn weer terug in het land waar alles lekker langzaam gaat, en waar je vooral heel veel geduld moet hebben. Ik zit nu bijvoorbeeld te wachten op een mannetje van het internetbedrijf. Toen wij weggingen hebben wij onze aansluiting tijdelijk af laten sluiten, zodat wij niet hoeven te betalen. Het enige wat wij hebben gedaan is het modem losgekoppeld en ingeleverd. Toen wij terugkwamen, dachten wij dus, dat wij het modem gingen ophalen, zodat wij het weer konden aansluiten. Nou nee, het gaat iets anders. Er moet een mannetje komen om alles weer aan te sluiten. Hij komt dus vandaag tussen 14.00 uur en 18.00 uur.
Ondertussen heeft thuis onze wasmachine bedacht, dat wij het maar zelf moeten doen. Want de deur wil niet meer open. Er zit was in, Johan deed steeds een wasprogramma aan, omdat het anders gaat stinken, maar dat werkt nu ook niet meer. Toevallig, komt er vandaag een monteur kijken naar het probleem tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Alleen kijken, want het wordt niet meteen opgelost. De onderdelen zullen waarschijnlijk ergens vandaan moeten worden besteld.
Onze aankomst hier was wel grappig, omdat wij speciale papieren hebben voor ons verblijf in Mexico hoeven wij niet in de rij te staan bij de toeristen, maar mogen wij in de rij staan bij inwoners. Aangezien er geen rij was konder wij er zo door. De crew van Martinair was helemaal in de war, want ze dachten dat wij verkeerd stonden. Meteen ons kaartje afgegeven en ze zouden het op hun site zetten voor de staff, altijd handig. Onze koffers kwamen jammer genoeg als laatste op de band, en de band werd ook direct stil gezet, hahaa, dat was wel jammer, want hierdoor hadden wij net de bus gemist. Wel heb ik meteen de prijzen gevraagd voor taxi vervoer naar Puerto Morelos en dat is behoorlijk, wij zijn gewoon met de luxe airportbus van de ADO gegaan. Of je nu 2,60 voor de de bus of 17 euro per persoon betaald voor de taxi, dat scheelt echt wel. Eenmaal in Puerto Morelos aangekomen, zagen we dat ze druk bezig zijn met het veranderen van de weg. Geen stoplichten meer op het kruispunt, maar een viaduct. Wij hebben een taxi genomen naar huis vanaf de bushalte en dat kostte ons nog eens 2 euro. Wij zijn ook netjes voor de deur afgezet, alleen reed de taxichauffeur eerst onze straat voorbij, hahaaaa. Ik heb nu geen fototoestel bij me, dus die zet ik er later op.

Geen opmerkingen: