dinsdag 28 december 2010

Nou nee....

Het paste allemaal net niet in onze fruitschaal. Deze gebruikten wij in NL ook als onze fruitschaal. Daar paste alles altijd netjes, maar dit keer hielden wij ongeveer 12 sinaasappels over, hahaa.
...net niet...
...het is ook zo veel...
...fotootje van boven....
Vanochtend werd ik wakker en dit vond ik zo grappig, onze buurvrouw heeft dezelfde auto, kijk. Ik moest even een foto maken. Het is geen Alfa Spider of een MGF, maar deze is ook leuk. Voor ons is deze hier reuze handig. ....rechts is van ons.... ....het gele huisje.... ....leuk, he...
....genoeg auto en huisje....
....naast onze buurvrouw...
...de heg is maracuja/passievrucht...
...de straat....
...leegstaand huis tegenover ons, deze mensen komen een paar nachten per jaar even in het huis wonen en dan zijn ze weer verdwenen voor de rest van het jaar.
Vandaag is het weer helemaal bewolkt. Koud, dus weer om fietsen te huren. Bijna alle fietsen zijn verhuurd, er staat er nog maar 1. Wij hadden weer een boot vol met mensen die wilden snorkelen. Ze wilden of snorkelen met 5 man of een discover scuba diving met 2 personen, het is uiteindelijk snorkelen geworden. Nu zijn de armbandjes die je moet dragen als je in het park wilt snorkelen of duiken bijna op. Wij hebben er nog 2. Johan is nu naar de bank in Cancun, want je moet dus daar betalen en met het betalingsbewijs kun je hier de armbandjes ophalen, lekker omslachtig allemaal.

Geen opmerkingen: