woensdag 8 december 2010

We zijn er weer!

Na een periode van 6 maanden NL, zijn wij weer terug in Mexico. Weer in ons eigen huisje met onze eigen spulletjes. Voelt toch weer heerlijk vertrouwd. Het is wel opvallend koud. De temperatuur is 's nachts nog onder de 20 graden. Gelukkig zijn wij op tijd weggegaan uit NL, want het sneeuwde toen wij weggingen, en ik heb foto's gezien van mijn nichtje en neefje in de sneeuw, koud.
Toen wij aankwamen zagen wij de auto niet staan, maar die was verstopt onder de groene bladeren van de boom in onze tuin. Wij hebben op ons gemak het huis schoongemaakt, en de tuin. Wij hebben er een nieuwe hobby bij, fikkie stoken in de tuin, hahaaa. Wij hebben een oude fietsmand omgedoopt tot vuurkorf voor de gevallen blaadjes. Dat gaat heel goed. Na afloop stinken wij wel een uur in de wind, maar er zijn dan wel een heleboel blaadjes weg uit de tuin.
Nu zijn we bezig in de winkel om het beetje bij beetje weer schoon te maken. Het valt hier heel erg mee. Johan is nieuwe spatborden op een paar van de fietsen aan het schroeven. Ik heb bijna alle ramen gezeemd. De apparatuur staat weer in de winkel, dat hebben we vandaag gedaan, vandaar ook dat ik weer een blog maak. En zo komen we langzaam weer terug in ons eigen doen. De boot moet nog geschuurd worden en een nieuw likje verf en dan kan die ook weer in het water terug.
....dit was nog van december 2009...
...ons hoekje...
...kijk schaatsfoto's...
...eigen gemaakte decoratie van afgeknipte palmbladeren uit de tuin en voor ons huis...
...de planten zijn nu echt te groot voor bij ons huisje...
...allemaal uitgegraven door de tuinman van de buren....
....behalve de kleinste, die had ik al gedaan...
...er waren er nog 3 over...

Geen opmerkingen: