donderdag 3 februari 2011

Februari...

Goh, het lijkt wel druk.... Ik heb al een hele tijd niets meer op ons blog gezet, dus het wordt hoog tijd, dat wij weer eens iets van ons laten horen. De reclameborden die nu de buitenkant van de winkelmuur sieren, zorgen ervoor dat er nu veel meer mensen bij ons binnen komen wandelen. Wij hebben ook een whiteboard buiten neergezet. Ik ben de persoon die steeds creabea met de stiften mag zijn, want Johan schrijft spijkerschrift, met andere woorden.....onleesbaar...ach het houdt me bezig. In de afgelopen maand hebben wij veel mensen gehad om te snorkelen en om te duiken, dus wij zijn lekker bezig geweest. ...strike a pose...
...having fun..... ....gefeliciteerd, geslaagd!!!
Er zijn nu ook mensen bezig om een breed pad te maken naar ons stuk grond in de jungle. Wij hebben 2 man aan het werk daar, met machetes. Wij zetten ze daar 's ochtends af en halen ze aan het eind van de dag rond 17.00 uur weer op. Geen grof geschut, nee....hier wordt alles weggehakt met een machete, een groot kapmes. Zo doen ze dat hier nu eenmaal. Ze zijn in ieder geval blij dat ze werk hebben. En wij gaan een begin maken met de weg ernaartoe en daarna in ieder geval een overdekt deel waar wij de boot neer kunnen zetten, als deze uit het water moet. Wij hadden ons eigen internet, maar dat hebben wij na 1 maand weer opgezegd, omdat wij ontzettend vaak geen internet hadden, jammer dan. Nu gebruiken wij het internet van het hotel maar weer.
Het restaurant aan de overkant is nu overgenomen. Gisteren werden er allemaal stoelen gebracht en tafels en nu zit ik naar knetterharde salsa muziek te luisteren van de overkant.... Ik hoop niet dat het elke dag zo zal zijn. Even is leuk, maar niet de hele dag door.

Geen opmerkingen: