woensdag 17 december 2008

Druk

Omdat wij nu elke dag in de winkel zitten, hebben wij geen tijd om overdag naar Cancun te gaan om boodschappen en andere dingen te doen. Dat moet nu 's avonds gebeuren of 1 van ons moet alleen overdag naar de stad gaan.
Gisteren zijn we dus vroeg dicht gegaan om 17.00 uur hebben wij de winkel gesloten en zijn wij naar de stad gegaan. Wat een rampenplan was dat. Het was druk op de weg en het begon te regenen, en de mexicanen hier passen hun rijgedrag niet aan, aan de weersomstandigheden. Ze houden geen afstand, ze hebben slechte verlichting, banden met een slecht profiel of geen profiel. Het is dus gewoon uitkijken geblazen. Wij hebben weer een aantal leuke ongelukken gezien.
Als het allemaal goed gaat ligt deze week de boot echt in het water. Er is iemand bezig om een paar grote blokken cement te maken die in het zand worden ingegraven, zodat de boot vast kan worden gelegd. En er wordt ook 1 gemaakt voor in het water, waar een boei aan moet komen. De boot ligt dan aan de voor- en achterkant vast.
....kerst
Zo zien de inpak oma's en opa's eruit in de Soriana, in deze periode. Wat nou, pensioen. Hier wordt gewerkt! Zij beginnen in de ochtend, en ze worden afgelost door de kleine schoolkinderen als die uit school komen. Dit duurt tot een bepaalde tijd en dan komen de ouderen weer.

Geen opmerkingen: