zondag 2 mei 2010

0.00 uur

Na de borrel, gingen wij ook nog even boodschappen doen, dat kan hier namelijk ook na 18.00, 20.00 of 21.00 uur. Waar wij nu ook achter zijn gekomen, is dat je niet rond 0.00 uur moet afrekenen. Want ze zetten alles dan stil voor de datum wijziging. Ze gaan op hun gemak de kassa tellen enz. De rijen groeien dan per seconde, en ze staan dan met de karretjes over de hele breedte van de winkel. En de winkels hier zijn een heel stuk groter dan in NL. Dat was even een foute timing..... dat weten wij dan ook weer. Dat doen we wij dus geen 2e keer. Ik zou dan denken, open nieuwe kassa's na 0.00 uur en laat de anderen rustig hun kassa sluiten, maar zo denken ze niet in Mexico.
Vanochtend weer even bij de boot gekeken. Ik heb vandaag een tennisrokje aangedaan, die mag opwaaien, want deze heeft ook een broekje, hahaaa. Weer een harde wind vandaag. De haven is weer gesloten, net als gisteren. Bootje ligt er nog steeds goed bij.
...kijk maar, daar ligt-ie... ...windje... ....on the beach... ...hahaaa, wat doet hij dan.... ...je ziet mijn arm in zijn bril.....

Geen opmerkingen: