zaterdag 1 mei 2010

Feestje....

Af en toe bakken wij patat, en de laatste zak die wij hebben aangeschaft is iets groter dan de zakken die wij tot nu toe hebben gekocht, maar dit is wel goede patat. Dit was 3 dagen geleden.
En, omdat het de laatste dagen weer heel hard waait, zijn we gisteren even gaan checken of de boot er nog goed bij lag. Daar heb ik meteen even onze locale baywatch op de foto gezet. Ze zien er iets anders uit, dan de serie. Het zijn geen mannen, die er ontzettend sexy en gespierd uitzien, nee, geen atletisch gevormde lichamen, hahahaaa. Ik heb ze eigenlijk nooit in alleen een zwembroek gezien.
...oh, er zijn mensen te ver in het water.... ...die ligt nog goed vast... ...baywatch en Johan.... ...ze gaan weer... ...de vlaggen...
Daarna naar huis om een siësta te houden want, later op de avond was het tijd voor de borrel ter gelegenheid van Koninginnedag. Op naar Playa del Carmen, om te worden gezandstraald, windje....en naar de oerhollandse muziek te luisteren van 20 jaar geleden, en langer. Zangeres Zonder Naam met Mexico, Rob de Nijs en Malle Babbe, Peter Koelewijn met Kom van dat dak af, André Hazes kwam ook nog voorbij. Kortom, echt onze favoriete muziek, hahahaaaa.
...de Zenzi beachbar.... ....aanmelden.... ....jajaaa, kijk eens?... ...BITTERBALLEN!!!!!.....
De tent was weer goed herkenbaar, voor de NL-ers. We moesten ons eerst aanmelden en we kregen een oranje strikje, om op te spelden. Later kregen we consumptiebonnen, iets wat de vorige keer niet het geval was. Ik denk wel dat er hierdoor veel minder bezopen mensen waren, in vergelijking met 2 jaar geleden. Je kon nog een prijs winnen, met een tombola. Een upgrade van Martinair voor de reis Cancun Amsterdam. Raad eens wie er een heeft gewonnen....? Johan Slagter!!! Hij had helemaal niet in de gaten dat ze bezig waren met de tombola, en was druk in gesprek. Dus ik heb hem naar voren laten gaan. Geldig tot eind oktober, nu moet hij wel naar NL gaan, hahahaaa. De bitterballen waren door een NL-er in Playa gemaakt. Dit maakte wel dat ze minder lekker waren dan de "echte". Ze werden dit keer ook niet bestormd door de menigte gekke NL-ers. Nou ja, misschien was dat ook wel de bedoeling, hahahaaa.

Geen opmerkingen: