vrijdag 24 februari 2012

Haven gesloten...

Vandaag is voor het eerst in tijden de haven weer eens gesloten. We kwamen aanrijden en zagen een rode vlag hangen. Dat wil dus zeggen dat de kleine bootjes niet uit mogen varen. Dat zijn de boten die de mensen mee uit snorkelen en duiken nemen. Ook de kleine vissersbootjes mogen niet uitvaren. Ik ging even naar de pier om te kijken en het was dus ook helemaal leeg, geen kapiteins die er zitten te wachten op een bootrit ook geen marineros, die helpen op de bootjes. Geen boten aan de pier, het was helemaal leeg. 
Ik ben benieuwd of het morgen ook zo is, want morgen hebben we klanten, die willen gaan duiken. Vandaag zitten we goed, want de man die gisteren ook meeging om te duiken doet vandaag een cenote duik. Dat is in een grot. Hij heeft geen last van wind en hoge golven. Dat hebben ze op goed geluk zo afgesproken, eerst de gewone duiken en een dag later de cenote.
..bij elke vuurtoren vind je een kleine legerbasis...
Vandaag moet Johan zich weer melden bij de tandarts. De hechtingen die hij heeft gekregen, nadat zijn kies is getrokken, worden er vandaag weer uitgehaald. Ze gebruiken hier dus niet de oplosbare, zoals in NL. Hij heeft vannacht in ieder geval niet zo lekker geslapen, want hij heeft wel last van de getrokken kies. Hij slikt pijnstillers. 

Geen opmerkingen: