dinsdag 21 februari 2012

Johan's dagje...

Vandaag is het Johan zijn dag. Vanochtend zijn wij eerst naar de dokter gereden, want zijn hechtingen mogen er vandaag weer uit, dus dat hebben we als eerste gedaan. Daarna naar de winkel en de een na de ander wilde snorkelspullen huren...Dus dat ging ook meteen lekker. Daarna ging Johan naar de dichtsbijzijnde bank, 20 km verderop, want we hebben nieuwe armbandjes nodig voor het beschermde rif, waar de mensen altijd gaan duiken en snorkelen. De armbandjes zijn het entreebewijs voor het beschermde rif. Hier hebben wij nu weer een voorraad van. 
Ik zal even vertellen hoe je aan de armbandjes komt. Hiervoor moet je dus eerst een formulier online invullen, met het uitgeprinte formulier moet je naar de bank om te betalen. Bij de bank krijg je een betalingsbewijs en een stempel op je formulier. Met dit formulier en het betalingsbewijs moet je weer naar het kantoor van het marinepark, en daar krijg je uiteindelijk de hoeveelheid armbandjes, waar je voor hebt betaald. De armbandjes zijn heel erg mooi rose.

Er is een 2e kaart aangekomen met de post van Hennie, als verrassing voor Johan zijn verjaardag. Voor als de 1e niet zou aankomen, vond hij erg leuk.

En nu zit hij bij de tandarts, met de brief en foto's die zijn gemaakt in NL door de tandarts. Vanmiddag wordt er een kies getrokken, waar hij in NL al last van had.

Geen opmerkingen: