zondag 5 februari 2012

Sneeuw en ijspret in NL...

Terwijl ik op facebook allemaal ijspret foto's voorbij zie komen, hebben wij eindelijk weer eens een heerlijk warme en zonnige dag. De zon was wel lekker aan het schijnen in NL, maar hier was de zon een aantal dagen nergens te bekennen. 

Ze zijn hier bezig met riolering aanleggen in het plaatsje, wij dachten dat ze de kabels onder de grond ging leggen, maar nee...deze dunne buizen zijn voor het riool. Dit is de weg naar het centrum.
.....allemaal dunne rode buizen.
.....daar is onze vuurtoren....
....hier korte broekenweer...

Johan heeft wat zaadjes geplant van 2 soorten bieslook, maggie en basilicum. Alleen weet Johan niet wat hij waar heeft geplant... De bieslook herken ik, het andere wat op is gekomen heeft blad, als het iets groter is dan zal ik dat ook wel herkennen. Maggie en basilicum kun je natuurlijk ook ruiken.

En toen kwam Javier langs, met de vraag of hij een vest en een tank kon lenen, want iemand had een anker verloren....dat gebeurt wel vaker, hier. En dan gaan ze het anker zoeken. Ze hebben eerst gezocht naar de locatie, maar het anker ligt diep. Nu gaan ze later naar beneden om te duiken naar het anker. Hij kwam de spullen weer terugbrengen met een auto, deze auto wordt gebruikt voor het vervoeren van de gevangen vis. Gelukkig is het een open auto, hahahaa.
 .....Johan & Javier
De eerste keer dat hij kwam liet hij even een foto zien van het vissen van afgelopen week, weet je wat ze hadden gevangen? Een zeilvis.

Geen opmerkingen: