zaterdag 11 februari 2012

Riolering...

Ze zijn hier in de straten bij alle huizen en gebouwen de straat aan het openbreken voor het riool. Daar gebruiken ze grof geschut voor. Het gaat supersnel.
 .....help, niet onze fietsen..
....gelukkig niet, hij ging naar de buren...

De boot ziet er nu iets anders uit, er zit een ander dak op. Het is nu 1 geheel en we hebben een vaste trap op de boot laten maken. De vorige was los, daar kwam nog bij dat ons trapje gemaakt is van een houtsoort, die ook nog eens heel zwaar is. Dus dat was een steeds een gesjouw van en naar de boot. Die trap stond altijd in de winkel. Je kunt hier helaas niets laten liggen, want anders is het weg. 
 ....daar is Buddy's weer..
....zie je het regenen verderop...?

En dan is er een paar dagen geleden nog iets grappigs gebeurd, toen wij eieren gingen kopen. Er bleek een speciale aanbieding te zijn bij de aankoop van de eieren. We konden er 2 kuikentjes bij krijgen....Dit hadden wij nog nooit meegemaakt. Dit was in een kleine supermarkt hier in de buurt. Deze aanbieding hebben we maar afgeslagen, wat moeten wij nu met 2 kuikentjes? Straks zijn het hanen en zitten wij de hele nacht met kraaiende hanen, hahahaa. Die horen wij toch al bij ons in de buurt en daar word je niet altijd even vrolijk van.

Geen opmerkingen: