zondag 21 juni 2009

feestje

Gisteren hadden we een feestje georganiseerd door Hennie en Jan. We moesten naar Kamerik, naar 'De Boerinn'. Het was inderdaad op een boerderij. We werden verwelkomd met een kop koffie of thee en een stuk appeltaart. Daarna kregen we te horen wat er ging gebeuren. Wij zouden een activiteit gaan doen met de benaming 'klompengolf'. Wat is klompengolf? Het lijkt op golf, maar dan met een stok en aan het eind van die stok is een houten klomp gemaakt. Met deze 'golfclub' moet je een soort handbal voortslaan, volgens mij had hij het ook nog over verschillende gewichten van de ballen, tot je deze in een putje hebt geslagen.
We werden een weiland in gestuurd met koeien. Ja, jullie lezen het goed! We moesten het spel spelen tussen de koeien en alles wat zij hadden achtergelaten..... de koeievlaaien!! Dat was dus echt niets voor mij, hahahaa. Ik ben wel meegelopen, maar ik heb alleen foto's gemaakt. Het was wel ontzettend gezellig! En zolang je maar uitkeek waar je liep was er niets aan de hand. De ballen gingen af en toe de sloot in, maar er waren ook hele kleine ondiepe plassen, waar je bal in terecht kon komen.
Na afloop was er nog een BBQ, wij vonden het leuk, maar wij hadden natuurlijk ook een ontzettend enthousiast team, met 2 enthousiaste supporters, Marianne en Ramona. Go go goooo!! Hahahaa.
oefenterrein yes, we hebben het gehaald, hole 18..of 81??

Geen opmerkingen: