dinsdag 2 juni 2009

Regelen

We hebben al onze lychee plantjes naar het hotel gebracht, zodat ze toch water krijgen tijdens onze afwezigheid. Het zijn er 27, en ze zijn sterk, dus ik denk dat ze er nog steeds zijn als we terug komen uit NL.
We mogen onze boot bij Mary in haar tuin parkeren. Ze heeft hoge muren en een hoog hek. Ze zou haar tuin volgooien met water zei ze, hahaa. Johan wilde de boot afgelopen zondag uit het water halen, maar we hadden niet gerekend op het vis toernooi, dit duurde het hele weekend, gisteren was het ook nog. Hij is net vertrokken om de boot uit het water te halen. Hij lag er net zo mooi bij. Nou ja, jammer.
de boot...
We reden door het dorpje aan de andere kant van de snelweg en kijk eens wat daar stond.... een MG midget. Johan ging helemaal een rondje rijden om terug te gaan en foto's te maken.
Midget... ...in Puerto Morelos!! ...'t is echt waar... ...kijk maar!!
Onze auto mogen wij parkeren bij Oma in de tuin, daar hebben we gisteren met de buren gesproken, omdat zij de sleutel hebben van de tuinhekken. We hebben een nieuw huurcontract getekent voor ons huurhuisje. En ik had 3000 flyers besteld, maar op de een of andere manier heeft de drukker er tig fouten in weten te krijgen. Dus die moesten opnieuw gedrukt worden en die kunnen wij woensdag ophalen, tegelijk met ons nieuwe huurcontract.

Geen opmerkingen: