donderdag 1 mei 2008

Bitterballen!!!



Het was gezellig!!! Wij hadden een uitnodiging gekregen om te komen borrelen in Playa del Carmen en gezamenlijk met andere NL-ers koninginnedag te vieren. We wisten niet waar het precies was, maar we zagen ineens allemaal oranje ballonnen, daar moesten we zijn. Iedereen werd bij binnenkomst ontvangen door de consul en er werd gevraagd of we op de lijst stonden. Daarna kregen we een oranje strikje om op te spelden en konden we ons mengen in de menigte.

Er waren allemaal mensen gekleed in, tsja, hoe kan het ook anders........oranje en ook in rood wit blauw. Ik hoopte op bitterballen.....en er werd gezegd door mensen die al vaker waren geweest dat ze meestal wel bitterballen hadden. En ineens rook ik de baklucht van........BITTERBALLEN!!! Het was echt heel erg, hoe daarop werd gereageerd. Er kwam 1 persoon, wat natuurlijk veel te weinig is, met een dienblad en daarop bitterballen met een bakje mosterd aangelopen....en hij werd zo ongeveer na 4 stappen bedolven onder de naar bitterballen snakkende NL-ers, hahahaaa. En toen was ook direct het dienblad leeg, hahahahaa. Toen kwam iemand ook nog eens vertellen dat wij helemaal verkeerd zaten, als we ook bitterballen wilden hebben. Er werden nog meer bitterballen geserveerd en ik heb er 2 opgegeten. Johan had er 1. Er was er 1 heel stilletjes met een blad het strand opgelopen om de mensen aan de zijkanten ook te bedienen. Toen ook zij werd gespot....je kunt het wel raden, hahaa. Blad meteen leeg.

Verder was er ontzettend veel nederlandstalige muziek van André Hazes ..... graanjenever ..... Rob de Nijs ..... meer André Hazes ..... sol ..... de zangeres zonder naam ..... bitterballen ..... nog méér André Hazes .....bier ..... Koos Alberts ..... wijn .....tante Leen ..... het Wilhelmus uitgeprint voor de mensen die niet meer wisten hoe het ook al weer ging ..... een toost ..... méér André Hazes ..... saté ..... De Dijk ..... André ... van Duin, hahahaa ..... blokjes kaas .... Paul de Leeuw.....

Ik geloof dat ze ergens zijn blijven steken.....in de middeleeuwen ofzo. NL heeft ook Kane, Blof, Anouk en veel meer, zouden ze dat niet weten?? Want de muziek die ze draaiden was vreselijk. Maar er zaten NL-ers en de drank was gratis, dus die hebben het lang niet allemaal met hun heldere brein meegemaakt. Nu weet ik ook weer waarom ik van die bezopen oude mannetjes vermijd. Vreselijk, maar we hebben wel gelachen, het was gezellig, en er zitten veel NL-ers in Mexico.

de bar

de gemiddelde NL-er in Mexico???

dansen in de keuken

veel oranje

de band reggeamuziek

Geen opmerkingen: