woensdag 30 april 2008

Papieren ingeleverd

De stapel papieren was ongeveer 1 cm dik. Alles was 2x uitgeprint. Papieren van de zaak, fm3 (ongeveer hetzelfde formaat als een paspoort)...weer alle pagina's, en nog veel en veel meer. We hadden alles compleet, ik had zelfs een mooie kleurenfoto van de boot geprint met het nieuwe nummer erop. Zo handig als je photoshop hebt, haha. De beste man had gezegd dat we de boot later konden opknappen, maar het nieuwe nummer moet wel op de foto staan. Hoe je dat deed maakte niet uit. Ik had eerst nummers op papier geschreven en aan elkaar geplakt. Johan ging het op de boot plakken......waren de oude nummers veel groter, dus die moesten nog weggeplakt worden met papier. Nou, dat ziet er natuurlijk heel stom uit, als je zo'n foto inlevert. Toen ben ik aan de gang gegaan met photoshop en het lijkt net echt, hahaa.
Er is alleen 1 ding wat we nog niet konden overleggen, de verzekering, maar dat is pending. We wachten op bericht. Dat mogen we later inleveren, zodra we het binnen hebben. Oh ja, wat ook nodig is voor de aanvraag is een 'libreta de mar'. Dat is een vaarbewijs, hebben wij dus niet en dat gaan we ook niet halen. Ik weet nu wel dat die cursus hier 2 dagen duurt. Hiervoor moesten we gewoon iemand op straat vragen om een kopie. Hoe vinden jullie dat dan? Dus wij zijn gisteren richting de pier gegaan, naar al de mannetjes, die vragen aan toeristen of ze willen snorkelen. En daar hebben we gevraagd of iemand ons een kopie wilde geven. Er fietst hier altijd een heel klein mannetje rond. Hij noemt zichzelf Charlie Brown en van hem hebben we de spullen gekregen om te kopiëren. Op zijn papieren staat dat hij 1.48m is, hahaa. Hij fietst ook rond op een hele kleine mountainbike.
......En nu moeten we ongeveer 2 maanden wachten. Want dan hebben ze alles verwerkt en weten wij of we een vergunning hebben.
En vanavond Koninginnedag party!!!! Het is in de Zenzi Beach Bar in Playa del Carmen. Zouden ze bitterballen hebben.....of kalfskroketten....of haring....of spekkies......of drop?

Geen opmerkingen: