zondag 14 maart 2010

Combi...

Gisteren kwam iemand een fiets huren, ze hadden een aanhanger meegenomen, helemaal uit Canada, en ze waren erg blij met ons, want nu konden ze gaan fietsen met het hele gezin. Johan stond net op het punt om naar huis te gaan, gelukkig was hij er nog, toen ze terugkwamen, om het weer los te schroeven.
Later op de dag zijn wij richting Playa del Carmen gegaan, op zoek naar Ramon and friends, maar wij hebben ze niet gevonden. Hij zei dat hij in een hotel zat met "azul" in de naam, in een straat, tussen een aantal andere straten, hij had een aantal nummers opgegeven. De straten hebben hier nummers. Wij zijn in 2 hotels geweest met "azul" in de naam, maar daar kenden ze de jongens niet, jammer dan. We hebben 5th avenue een beetje doorgewandeld, en de mannen fluisterden Johan steeds iets toe, heel onopvallend. Wat zouden ze hem nou hebben gevraagd, he? Het is ook overal hetzelfde, he?
Ze zouden naar Koba gaan, sightseeing, en het was de verjaardag van 1 van de jongens, blijkt dat Philip ook al jarig was geweest in Mexico. Philip had nog een doos dropjes meegenomen, blauwe en groene. Had hij Johan gevraagd welke hij wilde hebben, dus Johan zei groen. Heeft hij de blauwe meegenomen, laten die nou net zout zijn. Johan houdt niet van zoute drop, is dat nou even dikke vette pech........voor hem.
Wij hebben wat gegeten, boodschapjes gedaan, en daarna zijn we weer naar huis gegaan. We zien ze nog wel een andere keer.

Geen opmerkingen: