dinsdag 9 maart 2010

Hola...

Dat werd gisteren vanuit een auto geroepen aan de overkant van de straat, toen ik keek zag ik Ramon in de huurauto, dit keer met zijn 2 vrienden. Philip was er nu ook bij. Ze kwamen weer even buurten, gezellig!!!
....Ivan, Ramon, Philip, Johan.....
En toen kwam Oma ook nog even langs gestrompeld. Ze heeft een knie die steeds uit de kom schiet, ofzo iets. Ik heb haar een grote stok cadeau gedaan, die hier is achter gelaten, door iemand. De stok heeft in de zee gelegen. Er zitten van die zeepokken op en dat vond ze prachtig, die stok kon ze wel gebruiken voor haar kunstwerken.
.....Ramona en Oma.....
Tegen sluitingstijd hebben de jongens geholpen met de fietsen binnen zetten en zijn we richting het centrum gelopen. We zijn naar de pier gelopen, om even naar de zee te kijken. En daarna zijn we richting een eettentje gegaan, waar wij hebben gegeten. Wij zijn naar een visrestaurant gegaan. Johan en Ramon hadden een visschotel mix voor 2 personen. Het eten was erg lekker.
.....de schotel voor 2..... ....citroen erover heen....... ....hmmm, lekker.....
Alles was lekker, we hadden allemaal goed gegeten. Jammer voor Philip dat deze tent geen koffie had. Het schijnt dat hij altijd koffie drinkt na het eten, dat is dan even een tegenvaller. We hebben nog een hele tijd zitten kletsen, en daarna hebben we de rekening gevraagd. Nadat we die hadden bekeken, kwamen wij tot de conclusie, dat die niet helemaal klopte. Het was het bedrag wat niet klopte, er stond teveel op. Dat hebben we even laten corrigeren. We hebben betaald en zijn weggegaan.
Ramon vroeg nog of Johan een keertje zin had om mee te gaan, stappen in Playa del Carmen. Kijken of hij ze kon bijhouden, maar Johan vertelde zijn neefje, dat hij het niet meer kan bijhouden, en dat hij na het derde biertje al omvalt. Ach, hij wordt natuurlijk een beetje ouder, hahahaaa. Tjsaa, dat is een ander verhaal in vergelijking met vroeger, toen wij nog elk weekend uitgingen.
Eenmaal buiten, liepen de mannen voorop en hoorde ik ineens een aantal van die kleine Mexicaanse meisjes, die amper boven de auto uitkwamen, waar ze achter stonden, roepen naar de 4 mannen die voor mij liepen, "Hola hola, want to come to mi casa?", hahahahaaaa, zo komisch.

Geen opmerkingen: