zondag 21 maart 2010

Equinox

Het begin van de lente, Dit evenement trekt altijd heel veel mensen in Chitzen Itza. De zon staat dan loodrecht boven de evenaar. Alleen vandaag is het bewolkt en zie je geen samenspel tussen de zon en de schaduw. Wat je dan namelijk ziet is de schaduw die naar beneden komt via de trappen van El Castillo in Chitzen Itza. Deze schaduw lijkt op een slang die naar beneden kruipt vanaf de top.
Ramon en Irwan zijn weer thuis. De laatste dag dat ze nog in Mexico waren, hebben ze eerst Philip op de bus gezet en zijn ze samen met Johan richting de autoverhuur gereden om hun auto in te leveren. Samen met Johan zijn ze weer terug gekomen naar Puerto Morelos. De auto moest vroeg terug zijn, rond 14.00 uur en zij zouden pas rond 19.00 uur vliegen. Ze wilden eerst direct door naar de luchthaven, maar je moet dan zo lang wachten, en wij zitten er vlakbij. Wat hebben wij gedaan die laatste paar uurtjes??
...uhmmm.......we hebben gegeten.... ....haha... ...oeps, vanaf hier een foute instelling... ....dus onduidelijke foto's... ....Ramon... ....alles is weer op.... ...nu een dutje.....? ...zooo, wat loopt daar voorbij, hahahaa?.... ....jammer, jullie gaan weer.... ...hangmatten vast tapen.... .....nog 1 gekke foto...
Johan heeft ze weggebracht naar de luchthaven en ik ben in de winkel gebleven, want er zouden nog fietsen worden teruggebracht aan het eind van de dag, tegen sluitingstijd. Ze zijn weer heelhuids aangekomen in NL. Hun vakantie is weer voorbij.

Geen opmerkingen: