woensdag 3 maart 2010

Welcome....

Als je de luchthaven van Cancun uitloopt is het eerste tentje wat je tegenkomt na alle hostesses en taxi chauffeurs, de "welcome bar". Wij hadden het nog nooit gezien, maar dat komt waarschijnlijk, omdat wij altijd de hele andere kant op lopen, als wij aankomen. Daarom heb ik er even een foto van gemaakt. Drank en chips, daar knap je van op na een lange vlucht, hahahaaa.
..tequila... ...margarita... ...cerveza....
Gisteravond hebben wij Ramon en zijn vriend Ivan opgehaald. Ze hadden iets vertraging, maar ze kwamen zo ongeveer als eerste passagiers na de crew, uit het vliegtuig. Wij waren eerst even naar de winkel geweest om ze te kunnen verwelkomen met een Mexicaans biertje, 'dos XX'. Wij hadden er 6 voor 68 pesos en wij zagen de prijs van 1 biertje op de luchthaven voor 58 pesos, verschilletje. Voordat je op Cancun echt naar buiten kunt lopen met je bagage, moet je eerst nog op een knop drukken, er gaat dan een lampje branden. Is het lampje groen, dan mag je doorlopen. Is het lampje rood, dan moet je je koffers openen, voor een routine check. Ramon had dus een rood lampje. De man heeft bedenkelijk gekeken, toen hij een doos ob's uit de tas haalde, hahahaaa.
...daar zijn ze.... ....koud biertje....
Daarna zijn we door de stad gereden, nog even ergens gestopt, zodat ze konden pinnen en toen doorgereden naar de hotelzone, om ze af te zetten in het hotel. Daar hebben wij nog even met ze gekletst en toen hebben wij nog even boodschappen gedaan.
....tuin van het hotel....
Thuis hebben wij de tas met lekkers uitgepakt, Johan keek een beetje beteuterd, want er waren maar 2 dozen drop en een heleboel rollen pepermunt, hahaaa. Allemaal bedankt voor de spulletjes. Oh ja, toen wij wegreden uit Puerto Morelos, zagen wij iemand rijden op de fiets met een IKEA tas. Dus ik "hé, kijk nog een IKEA tas", wij hebben er 2 meegenomen uit NL en die gebruiken wij voor de boodschappen. Ze liggen normaal in de auto. Zegt Johan, "oh, ik was er al 1 kwijt...". Dat was dus onze tas, nou ja, nu is een ander er ook blij mee. Ze hebben hier gewoon geen goede boodschappen tassen, zoals wij die altijd gebruikten in NL, van de Hoogvliet of de AH, die stevige.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Aaah, er liggen nog 2 pakken scheepsknopen bij mij in de kast en niemand lust ze....

Mexiconeesje zei

Ooh, wie heeft er een berichtje achter gelaten zonder naam???
Philip, de vriend van Ramon komt ook nog deze kant op...