donderdag 18 maart 2010

Jungle boys....

Wij zijn naar de jungle geweest met Ramon en Philip. Eigenlijk zouden wij gaan duiken met alledrie de jongens, maar we hadden hier noodweer. Vreselijk veel regen, bewolkt en het was koud, geen zonnestraaltje wat erdoor kon komen. 's Ochtends meteen gebeld naar Ramon om het duiken maar af te zeggen. Toen vroeg hij of het mogelijk was, om naar de jungle te gaan met ons, om te kijken, waar wij een stukje grond hebben liggen. Dat was goed. Wij hebben de boel gesloten en zijn richting huis gegaan om ons om te kleden.
Jungle, dat betekent veel muggen, door het kappen, dus lange broek en lange mouwen, lange sokken en mijn werkschoenen aan. Voor Johan geldt precies hetzelfde. Ramon en Philip kwamen in hun korte broeken, oeps. We gingen op zoek naar de banden die wij in december hadden achtergelaten onder 'die ene boom'. Jaja, de bomen zijn herkenningspunten geworden voor ons, hahahaa.
...en daar gaan ze... ...zich een weg banend door de jungle... ....aaah, gevonden, ze liggen er nog.... ....wij waren toen tot hier gekomen.... ...jungle boys... ....alleen van de kleur al ga je hallucineren....
Deze paddestoelen waren knal oranje. De mannen gingen verder hakken en ik ging de banden sjouwen en af en toe een foto maken, van iets wat opviel.
....waar was het nou.....??? ...uh, kijk dan, familie of niet, hahahaa....? ....nog een herkenningspunt...
Deze boom heeft een plant bovenin de top en ernaast staan papajaboompjes. Dat is de eerste hoek van het stuk grond, gevonden!!! Wij hebben de banden voorlopig alle 4 hier neergegooid. Volgende keer gaan wij op zoek naar de volgende hoek,, pffff. Philip was al terug naar de auto, want hij werd helemaal lek gestoken door de muggen.
....een mini papaya.... ....ik ben helemaal lek gestoken, rot muggen... ...en nu, honger...... .....rot muggen.... ...hahahaa... ....en nu, aanvallen... .....allemaal kleine hapjes...
Morgen gaan Ramon en Irwan, ik heb het steeds over Ivan, heet hij helemaal geen Ivan, terug naar Nederland. Ramon heeft in de week die volgt meteen een tentamen Spaans. Dat heeft hij natuurlijk veel kunnen oefenen hier, hahahaaa. Philip gaat verder op zijn rondreis door een aantal landen hier in Centraal Amerika.

Geen opmerkingen: