vrijdag 12 maart 2010

Yes! I hope...

Vandaag zijn "The Special Forces de Holanda" naar Puerto Morelos gekomen, om Johan te helpen met het plaatsen van de motor. Ik hoop dat het ze lukt. De doos was ingeladen achterop de truck. Later kwamen Ramon en Philip terugrijden, want Johan had de boor vergeten, hier in de winkel, maar de motor hing wel al. Hij moest hem alleen nog vastmaken. Toen kwam Johan terug, want het verlengsnoer was te kort. Het is nu 16.30 uur, ze zijn nog niet terug, dus ik weet niet of het allemaal lukt.
Uiteindelijk is het wel gelukt met de motor, er moet alleen nog 1 bout worden vastgezet, want de boortjes van hier zijn meteen bot als je ze gebruikt. Ze kwamen terug met de grote doos achterin de pickup en Ramon. De doos was leeg, de oude motor lag op de bodem van de pickup en Ramon zorgde ervoor, dat het lichte spul, zoals piepschuim, niet wegwaaide. Er liggen nog een paar dingen in de auto.
....Johan en Ramon.... ...en daar zit je dan... ...hij lacht nog steeds...
We zijn maar niet over de snelweg gereden, maar we hebben een binnendoor weggetje genomen. Deze is alleen niet geasfalteerd, en zit vol met gaten en kuilen. We hebben Ramon van tevoren wel even gewaarschuwd.
...in de auto op de achtergrond... ....zitten de vrienden van Ramon... Het was ongeveer 17.00 uur, we hebben de winkel gesloten en zijn met zijn allen naar ons huis gegaan. Alles uitgeladen, wat gekookt en gezellig gekletst. ..en daar zitten ze dan.... .....moe, maar wel blij...

Geen opmerkingen: