zondag 8 januari 2012

Lombok...

Johan had een zakje lombok rawit meegenomen uit NL, dat zijn die kleine pepertjes. Een paar zaadjes ervan heeft hij gedroogd en geplant en nu komt er van alles op. Ze groeien!!! Onze laos gaat ook als een speer. Helaas heeft onze sereh het niet overleefd en datzelfde geldt voor een aantal van de lychee planten. Vanochtend even wat foto's gemaakt van alle plantjes....
 ...de lombok..
 ...het groeit...
 ....laos...
 ...lycheeplantjes die nog over zijn...

Na aankomst in de winkel ben ik naar het strand gegaan en heb ik een wandeling gemaakt. Het was voor het eerst weer eens lekker zonnig. De lucht is weer blauw, beetje wolken, maar zo hebben we het al een tijd niet meer gezien, heerlijk. Dus het was weer lekker genieten.
 ....on the beach...
 ...de nieuw buren van Arrecifes Suites...te koop appartementen...
Ze gaan de weg naar het strand opknappen, naast Arrecifes Suites. Ze maken er iets van hout. Er gaat een trap komen en een stuk, waar je met een rolstoel of kinderwagen af kunt naar het strand.
Deze huizen zijn te huur, de website met info over de huizen staat op de muurtjes. Achter de muurtjes hebben ze allebei een zwembad. Ze zijn echt mooi, als je met een groep komt, buiten het hoogseizoen, dan valt de prijs ook nog wel mee..
Dit is een gigantisch huis aan het strand, hier heb ik nog nooit iemand gezien.
 ....tegen de zon in genomen...
 ....met hem werken we samen...
.....nieuwe beachbar...

Geen opmerkingen: