maandag 15 oktober 2007

Duikimporteurs

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven. Er is ook niet zo heel veel gebeurd. We zijn alle duikimporteurs afgegaan 2 in Cancun en 1 in Playa del Carmen. Het waren er 3. We hebben bijna alle prijsinfo voor de duikspullen.

in een showroom.

Johan met Jorge

van alles en nog wat

Playa del Carmen is heel erg toeristisch. Er lopen ontzettend veel toeristen rond en daar vertrekt ook de ferry naar Cozumel. Je kunt de gebouwen op Cozumel zien als je op het strand van Playa del Carmen staat. Ze hebben een deel afgesloten voor auto's dat is een wandelzone. Alleen maar winkels, Burgerking en McDonalds. Er was nog een mannetje en hij riep ineens richting Johan 'Hey, you look like Bruce Willis, blablabla', daar moesten we wel erg om lachen, omdat dit niet de eerste keer was. Het was wel de eerste keer in Mexico, dat iemand dat zei, hahaha.

de ferry naar Cozumel

in de verte zie je de hotels op Cozumel

klik op de foto

baywatch??

leuke stretch

postbank leeuw of Che Guevara?

de verf laat al los

deze ziet er iets anders uit

is dus te huur

Puerto Morelos is niet groot dus de mensen herkennen je hier al snel. Wij liepen hier langs de weg en ineens reed er een auto naast ons geen stretch maar, een grote dodge ram 1500. Het was een plaatsgenoot die in het pand aan de overkant bij ons woont en zij vroeg of wij een lift wilden. Dit is dus al een paar keer gebeurd. Er is ook al een keer aangeboden ons mee te nemen naar Cancun door de man die een fax had in zijn vage winkel. Wij hebben hem maar 2 keer gesproken in al de tijd dat wij hier zijn. Hij ging alleen later en wij hadden toen een vroege afspraak. Aardig of niet?

Geen opmerkingen: