donderdag 18 oktober 2007

Naar de stad

We zijn weer naar Cancun geweest, want we hadden een afspraak met onze accountant bij de immigratie. Er is nu 1 ding daar goed gekeurd, de zaak, moest daar dus ook gebeuren. Volgende week hebben we volgens de accountant onze FM3, dat zijn onze werkvergunningen. Dat is sneller dan wat wij hebben gehoord van de andere immigratiespecialisten. Die waren ook een stuk duurder. Wij hebben geloof ik geluk dat wij dit mannetje hebben gevonden. We vroegen ook nog waar we pasfoto's konden maken voor de immigratie, van de voorkant en de rechterkant van je gezicht in zwartwit, met speciale afmetingen enz. Voor niets al pasfoto's in NL laten maken. Misschien kunnen wij die later nog gebruiken. Dat kan later en hij weet wel waar ergens. We kunnen de pasfoto's dan een uur later ophalen???? Ouderwets!!!

Daarna zijn we naar de Plaza de las Americas gegaan. Shoppen. Nog een cadeau!! Ik heb al een 2e thaise kussen gehad en nu ook nog een mooie leren tas. Vast voor mijn verjaardag. Lief he, van Johan.

dit is gewoon voor op het strand

de 2 kussens, lekker loungen, bankje is verschoven

nieuwe tas, bij de cowboylaarzen winkel gekocht

En ik blijf de laarzen mooi vinden, het zijn ook steeds andere. Ik heb er een foto van gemaakt. Natuurlijk wel van wat ik mooi vind. Want ze hebben allerlei soorten. En vandaag kon ik het niet laten, ik heb schoenen gepast. Ze zijn zo mooi. Het zijn ook allemaal van die kleine maten.

laarzen met mijn soort hakken en mooie punten

Halloween chocolade en verkleedspullen worden nu ook overal verkocht. Ik heb alleen de chocolade even gefotografeerd. Er kwam meteen een mannetje van de beveiliging op het geflits af. Geen idee waarom, want hij zei of deed verder niets.

halloween chocolade

spookjes van chocolade

gekleurde chocolade

nog meer

choco skeletje in een choco kist

En het wordt winter en nu verkopen ze naast de dichte laarzen, ik heb zelfs van die hoge kaplaarzen gezien, en dit is geen grapje....winterjassen, echt lachen. Het is hier warm!!!! We zijn hier de Zara ingelopen en kijk eens.

brrrr!!

als ik weer naar NL kom

kan ik hier dus een jas kopen

maar wil ik dat??

nee!!!

De reactie's op het filmpje wat ik heb gemaakt en opgestuurd zijn allemaal erg leuk. Maar wij wonen in een hotel dus jullie hoeven niet bij de buren te overnachten in dat oranje pand.

Geen opmerkingen: