zaterdag 20 oktober 2007

Mijn eerste Bday in Mexico!

Gisteren mijn eerste verjaardag in Mexico gevierd en dat er nog maar vele mogen volgen. We hebben eerst ontbeten en daarna zijn we buiten op het strand gaan zitten. We hebben een beachballset gekocht maar die dingen zijn in Mexico niet echt stevig. Bijna direct was Johan zijn batje ontdaan van het velcro gedeelte. Dat 2 kleurige deel is dus klitteband. Het kwam er zo tussenuit. We hebben wel gelachen, maar na 1 keer gebruiken.....? De andere kant is gewoon een gladde kant, dan blijft dat dus maar over voor beachballen.

We zijn uit eten geweest bij Hola Asia. Het was een mooi excuus om dat restaurant uit te proberen. We hebben internationaal gegeten. Vooraf thaise loempia's en indische kipsate met satesaus. Eigenlijk was het verdunde pindakaas, dat was niet zo geslaagd. Daarna had ik teriyaki met zalm en groente van de wok, wat erg lekker was. En Johan had Pad thai met kip, nog meer thais. En hij had ook heerlijk gegeten. Hierna waren we te vol voor een toetje en zijn we gaan wandelen.

saté met satésaus

mini loempia

mijn jakkiejakkie zo noem ik terijaki altijd

En daar is JET!!

Daarna besloten we om even aan te keren in hotel El Moro. Erica zat er ze was terug van haar reisje. Ze had geshopt voor haar shop in het hotel. Later kwamen Antonio en Lourdes ook nog even langs. Dat zijn de eigenaren van het tentje waar ik dat gigantische stokbrood had besteld. We kregen meteen de vraag hoe het ervoor stond met de zaak, en toen Johan zei dat we waarschijnlijk volgende week onze fm3 hebben,, dat is onze werkvergunning, zei Antonio dat hij een gezin voor ons had die hun Open Water wilden gaan doen. De ouders en 2 kinderen. Alleen jammer dat ze dat al willen doen begin november, want wij zijn nog niet open. We hebben de spullen nog niet. Jammer, jammer!!!

Allemaal bedankt voor de krabbels en de e-cards. Het waren er echt heel veel!! Voor de mensen die een kaartje hebben opgestuurd met de gewone post. De postbode is nog niet langs geweest op zijn brommertje.

Geen opmerkingen: