woensdag 28 november 2007

De tijd vliegt!

Morgen is het alweer 4 weken geleden dat Johan wegging naar NL en nu komt hij morgenochtend alweer terug vliegen. En 's middags rond 1300 land hij al in Cancun. Dus als er geen vertraging is van Martinair is hij rond 1500 weer in Puerto Morelos. Kom maar weer lekker hier naar toe, want dan kun je hier weer heerlijk opwarmen en bijkomen van de 4 weken koude in NL. Je hebt in ieder geval onze familie weer gezien.

Nog een half nachtje slapen voor je en dan kun je weer lekker hier in de zee zwemmen en over het strand joggen in je korte broek. Dennis is net ook gaan zwemmen, maar hij was vergeten, dat hij nog geld in zijn zak had, hahaha. Dat ligt nu te drogen hier bij mij in de kamer, want ze zijn bij hem bezig met kasten in elkaar timmeren op de slaapkamer. Weet niet of ze ook de keuken gaan doen. Ze zouden tot 1400 uur bezig zijn, het is nu al 1945 uur.

het is niet wit gewassen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

OH, ik dacht dat ie geld had opgesnorkelt, ik wilde al bijna boeken om langs te snorkelen. HaHaHa...

Anoniem zei

Ben niet anoniem, alleen incognito: het zusje van SNORkelaartje!!! Prima van Moontje!!! oftewel: Sperlongaantje...of was het nou Pelikaantje... Groetjes uit Italie