maandag 25 februari 2008

Dennis'Design

Vandaag weer naar school gegaan. Toen wij naar de taxi liepen om naar de bushalte te gaan kwamen wij een stel tegen die een zaak hebben hier in het plaatsje. Zij gingen toevallig ook naar Cancun en boden ons een lift aan. Ook wisten zij allerlei namen van aannemers hier in de buurt. Morgen gaan we of Johan, het ligt eraan hoe ik me voel, even bij ze langs, want ze wisten ook nog ergens een opslag in Cancun, heel erg handig voor ons. We zijn niet lang in Cancun gebleven na school, omdat ik mij nog steeds niet lekker voel.

Toen we terug reden vanaf de bushalte naar huis reden we over de weg het dorpje in, en raad eens wat wij zagen? Wij hadden het al eerder gezien, dus vandaar dat we er nu een foto van hebben gemaakt. Het gaat om het derde bord van links. Dit is Dennis'Design in Puerto Morelos!!!

reclameborden langs de weg

deze zie je eerst

iets verderop komt deze brede

Later, toen wij aankwamen bij het hotel was er ook nog eens post voor Johan uit NL. Nee, niet de expressepost van Hennie, maar een verjaardagskaart voor Johan van zijn mams. Leuk, een beetje laat maar toch erg leuk en goed aangekomen.

Geen opmerkingen: