vrijdag 18 januari 2008

Er is er een jarig...

Gisteren was het de beurt aan Johan om weer eens jarig te zijn in de warmte. Het is een keer eerder gebeurd toen waren wij voor het eerst in Thailand. We zijn daar toen ongeveer 5 weken geweest. Die dag hadden we doorgebracht op het strand en Johan had toen een brief en een cadeautje meegekregen van Hennie en dat cadeautje en de brief mocht hij pas open maken op zijn verjaarjag. Ik heb daar toen nog foto's van gemaakt. En gisteren was het voor hem de tweede keer dat hij jarig was in de zon. En deze keer heb ik hem stiekem gefilmd.

We hadden wel een vol schema voor de ochtend. We zijn vroeg opgestaan, want ik had een afspraak om 09.15 uur bij de immigratie, voor vingerafdrukken. En Johan kon zijn fm3 boekje ophalen. Hij heeft het nu en ik kan het volgende week donderdag ophalen.

buiten wachten tot 09.00 uur openingstijd

dit hangt er aan een paal, wie wil?

stiekem gefilmd

en kijk eens, tadáááá!!! pasfoto gemaakt in Mexico

Daarna zijn we naar Plaza de las Americas geweest en we hebben daar een beetje rond gewandeld. Even gezeten om wat te drinken en Johan heeft zichzelf getrakteerd op een ijsje bij zijn favoriete ijssalon. Daarna hebben wij nog even wat boodschappen gehaald en we zijn weer huiswaarts gekeerd.

Ramon kijk eens, PSV!!

relaxen na de boodschappen

stoelen staan in de winkel

's Avonds zijn we richting het centrum gelopen, omdat we uit eten gingen. En we gingen kijken of we Antonio in zijn zaak zouden zien, want toevallig is hij ook op dezelfde dag jarig. Hij is alleen 1 jaartje ouder dan Johan. Hij was bij Erika in El Moro dus we hebben daar even een tijdje gekletst om daarna richting het restaurant te gaan. We zaten ergens in het midden aan een tafeltje, omdat het vol was aan de zijkanten, waar je naar beneden kunt kijken over het plein en de zee. Er kwam net een vrouwtje de bestelling opnemen toen ik in mijn ooghoek mensen zag opstaan van een tafeltje aan de zijkant. Dus ik vroeg direct of we konden verplaatsen. Zij zei tegen ons dat het wel kon en wij stonden op. Ondertussen waren er nog meer mensen die hetzelfde wilden doen, maar wij waren de gelukkigen, hahaa.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Tanti Auguri Johan!
con tuo compleano, ieri

Saluti da Sperlonga

Anoniem zei

Okay voor de niet begrijpers onder ons Hihihi: hier de vertaling:

Vele Felicitaties Johan!
met je verjaardag, gisteren

Groeten uit Sperlonga