donderdag 6 september 2007

Naar Cancun

Voor vandaag had Johan een afspraak gemaakt met Angie om naar Cancun te gaan. Ze zou om 0900 uur komen. Maar ik wist al van te voren dat ze deze tijd niet zou nakomen. Rond 09.45 uur kregen we een sms-je, dat ze over 25 minuten zou komen. Na 25 minuten kregen we een telefoontje dat ze er over 10 minuten zou zijn. Uiteindelijk was ze er om 10.30 uur. Toen moest ze beneden nog wat dingen afhandelen en daarna gingen we op weg naar Cancun. Ze vroeg ons of er nog speciale dingen waren die wij moesten doen in Cancun. Eigenlijk wilden wij alleen zware dingen kopen, omdat wij nu met de auto waren. Het is handiger om dat soort dingen met haar te doen en de auto ipv met de bus, dan hoeven wij niet te sjouwen. Zij had een paar dingen die ze moest doen, waaronder ons huurcontract uitprinten. Dat hebben wij nodig voor de accountant waar wij morgen naar toe gaan, zodat hij er weer mee naar de belasting kan.


Angie en Johan proberen te printen

Ze had het document al ingevuld, en hoefde het alleen nog maar uit te printen. Ja, dat dacht ik dus... Eerst op zoek naar een internet/copy/fax zaak. Rondjes rijden langs allerlei van dit soort zaken. Ze zijn er genoeg, maar of er ook parkeergelegenheid is....dat is een tweede? Dus nog meer rondjes rijden. Toen hebben we haar een parkeer garage in laten rijden, want als het aan haar lag waren we nog rondjes aan het rijden. Eerst een winkel in met allerlei keuken en badkamer meubels. Daarna eindelijk naar de internetwinkel, pfjoe. Eerst ging ze iets anders uitprinten tenminste, ze probeerde het, maar er kwam niets uit. Ze probeerde het nog eens en nog steeds kwam er niets uit. Met de hulp van de vrouw achter de balie lukte het uiteindelijk toch. Daarna was ons contract aan de beurt. Ze wilde het nog even checken en dat was maar goed ook want, ze had een verkeerde datum ingevuld. Dat moest worden aangepast en daarna kon het worden uitgeprint. Ik heb geen idee hoe lang we daar hebben gezeten, maar het duurde lang!! Nou ja, we hebben in ieder geval wat wij nodig hebben.

Daarna zijn we naar een winkel geweest om ecoline te kopen. Daar zijn we heel lang naar op zoek geweest. Ze verkopen hier weinig verschillende soorten verlichting, en we hebben haar gezegd, dat ze haar buiten verlichting kan verven met ecoline, dan heeft ze een soort van sfeerlicht. Dat gaat ze nu dus proberen, grappig he? Eerst hebben we haar aangeraden om andere lichtbolletjes te kopen, want ze had overal 60 watt in zitten. Nu heeft ze 5 watt lichtbolletjes. En iemand gaat deze lichtbolletjes met ecoline beschilderen, wij in ieder geval niet, haha. Het zijn er 19, maar zoveel heeft ze nog niet, want zoveel zijn er steeds niet in de winkel. Er liggen er elke keer maar 6. De winkels zijn heel groot, maar hun voorraad valt tegen.

Na deze winkel zijn we boodschappen gaan doen. Bij Sam's voor de zware boodschappen met de kaart van Angie. We hebben weer de grote hoeveelheden van melk, cola, sapjes en super zakken chips. Lekker!!! We hebben nog een paar stops gemaakt bij een paar winkels, en toen was het wel weer genoeg. Morgen weer naar Cancun, naar de accountant en de rest van de boodschappen. Johan heeft zijn chocolade koekjes nog niet en zijn chocolade repen.


3,3 liter flessen???


Ramona


In Sam's


Lekker!!!


Er staat super op deze chips zakken, hoezo?

Geen opmerkingen: