maandag 3 maart 2008

Chinees gegeten

Vandaag naar school gegaan en daarna naar de Soriana, een hele grote supermarkt. Eerst bij de Home Depot geweest, dat is een doe het zelf zaak. Deze is verhuisd en is nu een stuk groter. Het is een soort Gamma met een tuinafdeling. Ze verkopen hier ook de bloemen die wij in de tuin hadden.

Daarna zijn we naar de Soriana gegaan en we wilden eerst even iets eten. Is er ook een chinees. Die hebben we even uitgeprobeerd. Ze hadden bami en nasi goreng, tenminste zo zag het eruit. We hadden allebei bami omdat de nasi goreng er een beetje vreemd uitzag. Je kon er 2 tot wel 4 verschillende gerechten bij nemen. Ik vond het niet voor herhaling vatbaar. Ik had er ook een mini loempia bij, maar die was erg vettig. En ik had ook groente met vlees, dat was wel lekker, maar iets te zout. Dat is voor de Mexicanen gewoon, die gebruiken ontzettend veel zout.





We zijn op ons gemak de hele winkel door gewandeld en hebben onze boodschappen gedaan. Ook hebben we een piepschuim, soort koelbox gekocht, zodat onze boodschappen die uit de koeling komen ook koel blijven onderweg naar huis.

kijk eens, Jemima

Geen opmerkingen: