vrijdag 4 april 2008

Auto in de garage

Johan is naar de havenmeester gegaan in Puerto Morelos met het pakket dat we nu hebben verzameld en een voorbeeld brief, we hadden hier nl. nog een vraag over. De brief hebben we meegekregen in Punta Sam gisteren. We hadden begrepen dat we deze brief moeten overnemen, maar dan met onze eigen gegevens. De havenmeester heeft het even gecheckt en ik moest alleen Puerto Morelos ergens veranderen in Cancun, en verder was alles goed. Wij ook weer blij. Nu moeten we alleen nog de gegevens van de boot krijgen en dat pakket is ook weer compleet. Johan zei dat er 5 man zaten te wachten op een gesprek met de havenmeester. Er was al iemand bij hem binnen en toen Johan er aan kwam, werd deze man uit het kantoor van de havenmeester gehaald en kreeg Johan voorrang. Ach, verschil moet er wezen he?
Daarna is Johan naar de Toyota dealer gegaan, want vandaag was de afspraak om er de rest van de accessoires op te zetten. We kunnen de auto morgen weer ophalen, compleet met bedliner dat is de bescherming in de laadbak, de opstapjes en de trekhaak. En hopelijk zetten ze ook het stuur recht, want die wijkt af als de wielen recht staan. Hier had Johan een mailtje over gestuurd, maar de verkoopster was vergeten om het te melden bij de monteur. Als ze het niet hebben gedaan, moeten we gewoon later terugkomen. Ik hoop dat ze de auto meteen een goede wasbeurt geven, want dat is wel nodig met al het zand van het strand hier.
En oh ja, Johan had nog iets gekregen bij de dealer. Weet je waarom??? Omdat hij zo op tijd was, whuaaahaahahaaaa!! Dat is natuurlijk zo 'niet' mexicaans! Hij had een zakje nootjes gekregen ofzo, het was niet te eten, en het is na het eerste nootje de prullenbak ingegaan.

Geen opmerkingen: