zaterdag 12 april 2008

Huisje kijken

We hebben weer een huisje bekeken. Het was het huis van een man uit Cancun. Deze had van 2 slaapkamers 1 ruimte gemaakt. Jammer dat het huis maar 2 slaapkamers had om samen te trekken, we like, we like!!! Jullie weten dat wij van ruimte houden. Dus dit huis sprak ons wel enorm aan. Hij had ook al een muur om de tuin heen wel met glasscherven er boven op tegen ongewenst bezoek. Maandag gaan we nog 1 huis bekijken van de broer van Benjamin en dan weten wij genoeg.

Na de bezichtiging van het huis zijn we naar Cancun geweest. Heerlijk op ons gemak van supermarkt naar supermarkt, naar de groothandel en naar de Elektra, hier verkopen ze fornuizen, koelkasten, banken, brommers enz. Maar wij gingen kijken naar een fiets, ze hadden niet wat wij zochten, helaas.

Motormuizen

De politie stond voor ons en 2 hadden de helm niet vast. Ze droegen gewone bloesjes met korte mouwen en gewone stoffen broeken. Totaal geen beschermende kleding. Er was er maar 1 met een sirene op de motor. Het waren niet de nieuwe motoren die ze hadden gekregen toen wij onze rijbewijzen hadden gehaald, hahaaa.

kijk eens naar de taarten

Spiderman taart.....

.....en Shrek taarten

...en kijk een hoe handig zo'n pick up is

schuif het gewoon achterin

en de rest op de achterbank

Geen opmerkingen: