zaterdag 5 april 2008

Auto weer terug

De auto is weer terug. Ik zit nu steeds met dat deuntje in mijn hoofd van 'The A-Team', hahaa. Het moment dat ze een auto ombouwen tot een soort tank, die overal doorheen kan, en die alle kogels tegen kan houden, hahaa. De auto ziet er nu ietsje anders uit. Met de opstap aan beide kanten en de bedliner en die trekhaak. Die glimt mij trouwens iets te veel, van mij had die zwart mogen zijn. De auto is trouwens ook gewassen bij de dealer, yes!!

de opstap

de bedliner

...en de trekhaak, kom maar op met die boot

Er zijn net 2 monteurs langsgeweest voor de airco. Bij jullie is het nog steeds koud, maar bij ons wordt het steeds warmer. En op sommige dagen wil je echt een airco die werkt. Dat ding bij ons op de kamer werkt dus niet meer. Je moet hem aandoen en dan een draai geven aan het ding wat rond draait......, nee, dat ding is echt kapot. Het draait even en dan stopt het apparaat heel leuk. 's Nachts is dat niet zo lekker, je slaapt niet omdat het veel te heet is. Kunnen jullie je het nog voorstellen daar in NL met de aanhoudende koude?

Maandag komen ze terug, want eerst kijken ze of ze het apparaat zo aan de praat kunnen krijgen, maar dat is dus niet gelukt en ze hebben geen reserve onderdelen of nieuwe onderdelen bij zich. Zelfs geen pen en papier, om hun aantekeningen op te schrijven. Maar wel een inklapbaar laddertje en de schroevendraaiers.

...en zo laten ze het achter

1 opmerking:

Anoniem zei

Hahaha wat een vette tefal-gourmet-auto, hahaha met de temp. daarzo tegen de 40 graden, kunnen jullie gelijk met de hele buurt gourmetten ahhahaa