donderdag 24 april 2008

Single....12 inch...uhm...?

Vanochtend naar school geweest en we hebben Erika meegenomen. Zij volgt frans in Cancun, maar op een andere school. Zo grappig!!! Ze kende geen enkel liedje op ons mp3-tje. Dat betekent dat zij nooit naar muziek luistert of dat wij dus van een totaal andere tijd zijn, uhm. En aangezien wij haar een paar dagen geleden hebben uitgelegd wat een single was met een a en een b kant, en wat een 12 inch was, en zij heel veel naar muziek luistert, weet ik wel zeker dat zij een stuk jonger is, hahahaaa.
We hadden afgesproken bij de Costco, want we moesten een heleboel kopietjes maken. Daarna zijn we nog even door de winkel gewandeld en hebben we haar weer afgezet bij het hotel. Daar hebben we 2 afleveringen gekeken van 'IT crowd' een hilarische serie met engelse humor, die Johan hier heeft gedownload. We wisten niet of zij zulke humor leuk vond, ja dus. Jammer, dat er maar zo weinig aflevering van zijn. Deze lui zijn echt gestoord.
's Avonds hadden we een afspraak met Victor, en daarna hebben we nog even met Benjamin en zijn broers gekletst. Doorgegeven dat we niet geïnteresseerd zijn in het huis van Eduardo. En er werden recepten opgenoemd. De andere broer is kok, hij is benieuwd naar de thaise keuken. Ik kreeg te horen hoe je een garnalensoep/boullion kon maken. Maar ik hoorde dat hij er in verschillende etappe's steeds zout en knoflook bij doet, dat ik op een gegeven moment dacht, dit wordt wel een hele zoute soep. Hij gaat een keer iets voor ons maken zei hij. Eduardo werkt bij een import bedrijf en vertelde dat zij ook thaise gele curry verkochten, maar in poedervorm. Dat gaat hij morgen meenemen voor ons.

Geen opmerkingen: