maandag 14 april 2008

Weer naar Toyota.

Het is weer maandag dus weer naar school. Alleen moesten wij vandaag iets vroeger dan normaal weg, want de laatste dingen zouden worden gedaan aan de auto. Onderweg naar Toyota zag Johan weer eens een keer een MGTF, een grijze. Bij Toyota de auto achter gelaten. Ze zouden het stuur recht zetten en ze zouden de aansluiting voor de lichten van de trailer in orde maken. Normaal laat je de auto achter en zij maken alles in orde. Hier duurde het ontzettend lang voordat wij weer weg konden. Eerst moet je het service terrein op rijden. Er zijn 2 verschillende ingangen, lees pionnen, waar je moet aansluiten, 1 voor afspraken en de ander is als je geen afspraak hebt. Ze lopen langs je auto om te checken of er beschadigingen aan zijn, net als bij een huurauto. Je moet een formulier ondertekenen. Gelukkig waren we op tijd voor de les.

De auto zou om 18.00 uur klaar zijn, dus na school zijn we weer aan de wandel gegaan in Cancun. We waren klaar met de les om 13.00 uur en je moet toch wat? Eerst op ons gemak ergens lekker gegeten, daarna naar Plaza de las Americas geweest, ijsje gegeten en weer terug naar Toyota. Daar duurde het weer een eeuwigheid voor wij weer naar huis konden gaan. De auto is weer gewassen, dat doen ze dus als ze klaar zijn met sleutelen. Dus dat was weer een mooie bijkomstigheid. Weer thuis aangekomen, kregen we te horen dat we pas op zaterdag naar het huis van Benjamin zijn broer kunnen kijken, jammer.

onderweg op de snelweg

Zolang er niet te veel mensen achterin zitten worden ze niet aangehouden. Dit is er maar 1 dus dat kan makkelijk. Je zou het moeten zien als ze naar het strand gaan met de hele familie en de tafel en stoelen en parasols en de nooit ontbrekende koelbox, hahaa.

Geen opmerkingen: